Enrique Iglesias oslaví své narozeniny koncertem v pražské O2 areně

15.12.2017 10:51 - Tisková zpráva | foto: Miroslav Tkadlec / musicserver.cz

Španělská popová megastar Enrique Iglesias se vrací do Prahy. Dne 8. května zde svým speciálním koncertem v O2 areně oslaví narozeniny, uspořádá tak pravděpodobně největší narozeninovou party v české historii. Majitelé první tisícovky online vstupenek navíc soutěží o setkání s ním.

V prosinci 2016 vystoupil Enrique Iglesias v České republice poprvé. Na beznadějně vyprodaném koncertu tehdy slíbil, že se za svými českými fanoušky vrátí, a svůj slib nyní vyplní. Chystá pro ně navíc opravdu výjimečnou show. Zpěvák totiž vystoupí přesně v den svých narozenin, 8. května 2018. Prahu si tedy vybral jako jedinečné místo, kde svůj den oslaví velkolepým koncertem. Vystoupí v pražské O2 areně, která je největší tuzemskou multifunkční halou.

Iglesias má pro své fanoušky navíc připravený jeden velmi speciální dárek. "První tisícovka vstupenek zakoupených přímo na webu Ticketportalu se dostane do slosování o Meet & Greet s Enriquem, dva vylosovaní šťastlivci se s ním pak budou moci v den koncertu setkat a k narozeninám mu popřát osobně," vysvětluje Filip S. Filipov z pořádající agentury ART BG. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY