Moby má hotovo. Své patnácté album vydá začátkem března

17.12.2017 15:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

To, že je Moby jedním z nejproduktivnějších hudebníků, se ví již hodně dlouho. Denně složí dva nové songy, v šuplíku jich má stovky, které nikdy nevydal, a přesto své fanoušky stíhá pravidelně zásobovat novým materiálem. Za poslední dva roky vydal tři alba, dalšího v pořadí se dočkáme již počátkem března příštího roku.

Moby - Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt
© facebook interpreta
V pořadí patnácté album amerického vegana vyjde 2. března pod názvem "Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt" a bude obsahovat dvanáct položek. Na rozdíl od předchozích dvou desek, kde prim hrály kytary a tvrdé beaty, se při vzniku nových písní dvaapadesátiletý Moby inspiroval u aktuální trip-hopové scény a těšit se můžeme i na návrat ke gospelu a soulu.

První ochutnávkou z desky je song "Like a Motherless Child", který hudebník vypustil do světa před pár dny a okamžitě k němu zveřejnil i videoklip. Zároveň poodkryl zákulisí vzniku alba i tím, že dal dohromady playlist všech songů, které ho při psaní nových písní ovlivnily.

Novinku "Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt" doprovodí i pět speciálních koncertů v Los Angeles a New Yorku, které Moby s kapelou absolvuje mezi 14. a 21. březnem. Hudebník se před časem vyjádřil, že je na turné po světě již líný, takže zda s novým albem vyjede i na pár koncertů do Evropy, ukáže až čas.

Pro úplnost dodejme ještě finální tracklist: Mere Anarchy, The Waste Of Suns, Like A Motherless Child, The Last Of Goodbyes, The Ceremony Of Innocence, The Tired And The Hurt, Welcome To Hard Times, The Sorrow Tree, Falling Rain And Light, The Middle Is Gone, The Wild Darkness, A Dark Cloud Is Coming.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY