Rapper NF si v dubnu střihne svou pražskou premiéru

04.12.2017 17:01 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Americký rapper Nathan John Feuerstein, vystupující pod pseudonymem NF, se v příštím roce chystá na svou pražskou premiéru. S novou deskou "Perception" vystoupí 20. dubna 2018 v MeetFactory. Vstupenky za 490 Kč budou k dostání od 8. prosince na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

NF ve svých textech reflektuje skutečné události, skutečný smutek a skutečnou bolest, které sám prožil. S hudbou začal v roce 2010, kdy zůstal sám s otcem po tom, co matka zemřela na předávkování. První album "Moments" vydal týž rok pod vlastním jménem Nathan Feuerstein. V roce 2014 podepsal smlouvu u Capitol CMG (Capitol Christian Music Group), u které ve stejném roce vydal EP s názvem "NF". To se okamžitě umístilo na předních místech amerických hitparád. Následně vyšly desky "Mansion", "Therapy Session" a letos nejnovější "Perception". Právě kvůli příslušnosti k CMG je jeho hudba často označována jako křesťanský rap. Sám NF ale s tímto označením nesouhlasí. Pro svůj styl také bývá přirovnáván k dalším bílým rapperům, jako jsou Eminem, Logic nebo Machine Gun Kelly.

O nové desce kritika mluví jako o dospělejší a experimentálnější se stejnou dynamikou a autenticitou. Přesvědčit se o tom budete moci už v dubnu v Praze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY