Další comeback Spice Girls? Pravděpodobně již příští rok

16.11.2017 11:58 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

V posledních týdnech opět vnímáme dobu comebacků. Po boybandech Westlife a Backstreet Boys se hlásí o slovo Spice Girls, které také zřejmě nikdy nebudou ukončenou kapitolou. Pětice zpěvaček se momentálně domlouvá na dalším reunionu v původní sestavě. V plánu má být nejen nové studiové album, ale dokonce i televizní show. Účastnit by se mělo všech pět původních členek - Mel C, Geri Halliwell, Mel B, Victoria Beckham a Emma Bunton.

"Všechny spolu vedly celé léto dlouhé debaty o comebacku a teď konečně souhlasily - v příštím roce se dají znovu dohromady," prozradil zdroj blízký kapele a dodal: "Vypadá to, že budou pracovat na sérii různých projektů, zahrnujících i nové album a televizní speciál o Spice Girls." Největší oříšek byl podle něj samozřejmě přesvědčit Victorii. Ta totiž vždy byla proti znovusjednocení. "Vše je teprve v počátečním stadiu, protože všechny jsou hrozně vytížené. Každá z děvčat má i svoji sólovou kariéru, a tak je těžké je dostat na jedno místo," uzavřel zdroj.

Spice Girls se daly dohromady v roce 1994. Hned s debutem "Spice" ovládly světové hitparády a svou sílu potvrdily i o rok později s deskou "Spiceworld". Třetí album "Forever" vyšlo v roce 2000 a skupina, v té době již jen čtyřčlenná, se po jeho vydání na několik let odloučila. Reunion přišel v roce 2007, kdy zpěvačky odjely světové turné. To skončilo v roce 2008 a s tím i veškeré aktivity. Poté se Spajsky představily ještě jednou - v roce 2012 vystoupily na závěrečném ceremoniálu olympijských her v Londýně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY