Koncert Beth Hart ve Fóru Karlín je téměř vyprodán, další přijde na řadu v listopadu 2018

02.11.2017 22:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Beth Hart koncertuje v Praze již potřetí a zájem o její koncerty u nás neopadá. Pondělní koncert je stejně jako dva předchozí téměř vyprodán, i když kapacita Fora Karlín je téměř trojnásobná naproti jejím předchozím koncertům. A právě nyní se naskytuje jedna z mála příležitostí ještě zakoupit vstupenky.

Dnešním dnem pořadatelé uvolňují do prodeje nevyzvednuté rezervace a poslední vstupenky na stání. V této nabídce bude i několik exkluzivních vstupenek do nejlepších sektorů na sezení. I na základě obrovského zájmu o tento koncert s potěšením oznamujeme, že Beth Hart bude v České republice koncertovat i příští rok a to na stejném místě, tedy v pražském Foru Karlín, 29. listopadu 2018.

Beth Hart je na koncertním turné k aktuálnímu albu "Fire On The Floor" od jara letošního roku, kdy absolvovala první část evropského turné. Druhou část, jehož součástí je i pondělní pražský koncert, zahajuje dnešním dnem ve Velké Británii. Během listopadu odehraje osmnáct koncertů. Vstupenky na pondělní koncert i na koncert 29. listopadu 2018 jsou k dispozici v síti Ticketpro v ceně od 990 Kč. Více infromací na www.livermusic.cz a www.bethhart.com



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY