Sia ohlašuje vánoční album "Everyday Is Christmas"

18.10.2017 17:28 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Blížící se Vánoce jsou velkou inspirací i pro mnoho hudebníků a také letošní rok přinese několik alb, zaměřených na tuto tematiku. Jedním z interpretů, kteří přicházejí s kolekcí svátečních písní, je australská zpěvačka Sia. Ta teprve nedávno přešla od vydavatelství RCA ke konkurentům z Atlantic Records a hned první nahrávkou bude právě "Everyday Is Christmas" vycházející 17. listopadu.

Album bude obsahovat deset nových skladeb. Všechny skládala samotná zpěvačka za již tradiční spolupráce s producentem Gregem Kurstinem. Na obalu alba se opět objevuje talentovaná Maddie Ziegler, tentokrát však bez klasické blonďaté paruky. Tu pro tentokrát vystřídala tematická červeno-zelená.

Pro Siu vánoční deska nebyla jediná práce v poslední době.Přispěla třeba písní "To Be Human" na soundtrack k filmu "Wonder Woman", dodala i skladby pro filmy "Lion" nebo animák "My Little Pony".

Tracklist "Everyday Is Christmas" je následující: Santa's Coming For Us, Candy Cane Lane, Snowman, Snowflake, Ho Ho Ho, Puppies Are Forever, Sunshine, Underneath The Mistletoe, Everyday is Christmas, Underneath The Christmas Lights.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY