Další Transmission se blíží. Letošní line-up nabídne osm zahraničních hvězd

09.11.2017 10:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jako každý rok, i v tom letošním bude listopad ve znamení nejen mnoha koncertů, ale chybět nebude ani oblíbená halová akce s názvem Transmission. Ta letošní se uskuteční v pražské O2 areně již 25. listopadu a pro rok 2017 slibuje celkem osm zahraničních DJů.

Zmiňovaný koncept v České republice úspěšně funguje již dvanáct let a každým rokem překonává svojí výpravou a vizuálními efekty ročník předchozí. Letošní podtitul "The Spirit Of The Warrior" slibuje obrovské množství laserů, světel a speciálních efektů, které v návštěvnících zanechají silný zážitek, pohltí jejich smysly a pomohou jim najít v sobě ducha bojovníka.

K tomu jistě dopomůže i hvězdná sestava DJů. Chybět samozřejmě opět nebude Markus Schulz, který představí svůj audiovizuální projekt Dakota a na akci se vrátí i Ferry Corsten se svým projektem Gouryella 2.0. Letošní Transmission svým setem podpoří i oblíbení Aly & Fila a svoji premiéru bude mít také finské duo Super8 & Tab. Těšit se můžeme i na Sandera van Doorna, legendu taneční scény, který oživil svůj progresivní projekt Purple Haze, či izraelské psytrance duo Coming Soon!!!

Po sedmi letech se na Transmission vrátí i Simon Patterson, celý večer zahájí se svým speciálním setem slovenský DJ a producent Driftmoon. I letos bude první položkou zahřívací warm-up, který bude mít na starosti tradičně domácí Thomas Coastline. Co se vizuálů celé akce týče, pořadatelé opět sáhli po těch nejlepších - Vision Impossible. Tento holandský tým VJs se tradičně ujme spektakulárních projekcí, vizualizací a jednoho z vrcholů noci - transmixu, což je speciální hudební mix se synchronizovanou světelnou, laserovou a pyro show.

Pokud chcete být letos u toho, rozhodně byste neměli s koupí vstupenek otálet. VIP vstupenky jsou již delší dobu vyprodány, aktuálně je v prodeji ještě několik desítek Golden tickets, které zabezpečují vstup do luxusního klubového patra a obsahují i bohatý catering či vybrané nápoje po celou noc zdarma. Co se základních vstupenek týče, aktuálně je v prodeji méně než pět stovek posledních kusů. Poté bude Transmission opět beznadějně vyprodána.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY