Phil Rudd přesouvá své evropské turné kvůli vážné nemoci kytaristy

28.09.2017 12:08 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Phil Rudd kvůli neočekávaným zdravotním komplikacím důležitého člena kapely, kytaristy Geoffreye Martina, přesouvá celé evropské turné na příští rok. Čeští příznivci se tak nemusí obávat, že legendárního bubeníka kapely AC/DC neuvidí.

Phil Rudd plakát
© facebook interpreta
Phil věří, že jeho fanoušci zachovají kapele přízeň a na koncert si počkají. Nové termíny jsou již známy a české publikum se Phil Rudd Bandu dočká v květnu 2018. Všechny již zakoupené vstupenky zůstávají dále v platnosti. O velkém zájmu vidět naživo legendárního bubeníka svědčí i fakt, že v blížícím se termínu koncertů byla všechna vystoupení téměř vyprodaná.

"Omlouvám se všem svým fanouškům, ale zdraví našeho kytaristy je pro nás na prvním místě. Po jarní zkušenosti s českým a slovenským publikem vím, že nás opět čeká další skvělý zážitek, který teď musíme odložit. Bohužel už nejsme nejmladší a nikdy jsme se moc nešetřili, ale teď si člověk uvědomuje, že zdraví máme opravdu jen jedno a vyplatí se ho opatrovat. Geoffreyovi vvšichni z kapely přejeme, ať se nám brzy uzdraví. Děkuji za přízeň a pochopení. Na jaře ahoj," posílá zdravici Phil svým fanouškům a dodává: "Slibuji, že pro vás připravíme celou řadu překvapení."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY