Beck je v "Up All Night" hravý, ale až moc uhlazený

22.09.2017 13:26 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Americký hudebník Beck je zpět. Po obrovských úspěších s deskou "Morning Phrase" z roku 2014 se vydává na další cestu s třináctou řadovkou "Colors", která vyjde již za tři týdny u labelu Capitol. Společně s ním se na ní producentsky podílel i popový mág Greg Kurstin stojící za nedávnými úspěchy Adele nebo Sii. Beck rozhodně nezahálí a nabízí nový singl, kterým je skladba "Up All Night".

Ta se vyznačuje uhlazeným zvukem, za kterým pravděpodobně stojí právě Kurstin. Bohužel i díky tomu tak nějak přichází o originalitu a stává se poměrně tuctovou záležitostí. Již název desky "Colors" naznačuje, že novinka by mohla být hudebně velmi barevná a "Up All Night" to rozhodně plní. Nejnovější singl září barvami a podobně překvapivě jako v předešlé písni "Wow" také tanečním rytmem, díky čemuž stojí jako protiklad ve srovnání s dalšími dosud zveřejněnými skladbami "Dreams" a "Dear Life".

Videoklip je pak propojením pořádného domácího večírku, na kterém se zjeví i teenagerský superhrdina (Solene Rigot), jenž postupně čelí stále bláznivějším překážkám. Prožívá tak nejrůznější dobrodružství od zakázaných lákadel přes surfování po hlavách amerických fotbalistů až po hraní nejrůznějších reálných her. Za režií snímku stojí producentský tým Canada.

Novinka "Colors" vyjde třináctého října a nabídne deset nových skladeb. Tracklist je následující: Colors, Seventh Heaven, I'm So Free, Dear Life, No Distraction, Dreams, Wow, Up All Night, Square One, Fix Me.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY