Instinktive Beat pokračuje Honeypotem Special

14.11.2002 09:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Josh Wink
© facebook interpreta
Druhou ze série hudebních akcí, workshopů a parties, které WAX, BEESWAX a Coast of Bohemia přinášejí pod hlavičkou pražského mezinárodního festivalu taneční hudby INSTINKTIVE BEAT, je speciální vydání pravidelné klubové noci Beeswax Recordings, Honeypot Special.

Jako tomu bylo i v minulém roce, je exkluzívním hostem Honeypot Special 15. listopadu v prostoru Abaton král techno music z Filadelfie a majitel prestižního a velmi aktivního labelu Ovum, Josh Wink. Mr. Wink se představí v hlavním sále Honeypot Special party během svého premiérového vystoupení s Final Scratchem, kterým exkluzívně pro české publikum uvede DJing na této technické vymoženosti propagované Richiem Hawtinem a Johnem Acquavivou. Na hlavním pódiu Honeypot special party vystoupí vedle Joshe Winka i přední česká techno DJka Ladida, zahrají i houseoví Luger a brněnská Lucca.

Druhý sál Honeypot special party se ponese v duchu stylu drum'n'bass. Hlavní hvězdou večera je britský DJ a producent DJ Lee, který vydává a vystupuje pod hlavičkou Metalheadz, labelu a spolku jednoho z nejuznávanějších drum'n'bassových postav taneční muziky, Goldieho. Lee se do dění a historie britské taneční scény zapojil již v 80. letech, v té době hrál po boku Doca Scotta, Grooveridera, Fabia či LTJ Bukema. Sám, či společně s jinými producenty vydal i několik excelentních tracků, za zmínku stojí "DJ Lee a Ment4bass", který vyšel pod hlavičkou Liquid WAX, "2 Deep" společně s Gwangem, který vyšel pod hlavičkou legendárních Legend Records. Bylo to právě u Legend Records, kde také vyšel naprosto ojedinělý track "Champion Sound" pod pseudonymem Q-Project, o jehož remix se postaral Doc Scott a samozřejmě i „A Touch Of Darkness", který vydal DJ Lee pod vlastním jménem. DJ Lee doprovodí MC Verse, který díky své dlouholeté spolupráci s Metalheadz a Renegate Hardware DJs vystupoval společně s těmi největšími jmény světové drum'n'bassové scény. Na drum'n'bass stagi vystoupí rovněž DJs Mat a Aziz z rakouského labelu trife.life! a místní Koogi za doprovodu exceletní Lindee a EastAuthentic djs Jan 2 a Dušan Only One.

Těšit se můžete i na C Lounge s vlastním programem. Další ze série parties festivalu Instinktive Beat proběhne v sobotu 23. listopadu v Kině Lucerna a jeho předsálí, kde se bude od 24.00 a od 02.00 promítat film "Baraka".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY