Support Lesbiens načínají další fázi kariéry singlem "Movin' On" a novým zpěvákem

15.09.2017 17:41 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ne každá kapela vydrží celou svoji kariéru ve stejném muzikantském složení. Nejinak je tomu u Support Lesbiens, u nichž před časem došlo k výměně celé sestavy kromě Hynka Tomana, a nejen na musicserveru jste si o tom určitě mnohokrát přečetli.

Po dvou řadových deskách ale Supporti nyní načínají další fázi svého působení v opět mírně pozměněné sestavě. Ta se změnila na postu nejviditelnějším a nejslyšitelnějším, kde zpěváka Czendu Urbánka, jenž se vrací do obnovené formace Post-It, nahradil Marco. O tom prozatím víc než jméno nevíme, můžeme si ho ale poslechnout ve zbrusu novém singlu "Movin' On".

Ten překvapí mírně countryovým zvukem a tím, že nový zpěvák se svým projevem od toho starého až tolik neliší. Kapela měla při jeho výběru opravdu dobrou ruku, Marco v novince zní přesvědčivě, zpívá bez problémů a procítěně. Navíc se formaci nedá upřít hudební vývoj, nová skladba je přece jen výrazně odlišná od jejich posledního singlu "Pohádka", který se stal poměrně nečekaně velkým internetovým i rádiovým hitem.

S "Movin' On" načínají Support Lesbiens další část svého hudebního putování ve výtečné formě, snad jim vydrží i na celé další dlouhohrající desce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY