Těžkej Pokondr se v klipu k předělávce "Scatmana" převlékli za soubor kreténů

08.09.2017 08:44 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

U dvojice Těžkej Pokondr nikdo nečeká, že jejich předělávky známých hitů budou hudebně či textově na výši, stačí, že se všichni pobaví. U příležitosti comebacku s novou deskou "Star Boys", která vyjde 22. září, do světa vyslali předělávku hitu "Scatman", původně od Scatmana Johna, kterou překřtili na "Sketmen (Kretén)".

Samotná písnička je samozřejmě skvěle zprodukovaná, nosnou linku zpívá Matěj Ruppert, hlavním problémem (jako ostatně téměř vždy) je tak hlavní duo. Na jejich průměrný zpěv jsme už všichni zvyklí, tady jsou ovšem Pokorný s Ondráčkem nuceni i velmi rychle rapovat a je slyšet, jak těžce se vůbec netrefují do rytmu, což má za výsledek, že jim v podstatě vůbec není rozumět. Pokud si však text pořádně projdete, zjistíte, že všechny ty nadávky a tyvolové mají svůj smysl.

Jiné kafe je pak videoklip, který je zjevnou a velmi povedenou parodií na show "Tvoje tvář má známý hlas", jen v kreténské verzi, kde si mimo jiné zahráli Ondřej Sokol, Adéla Gondíková, Michal Kavalčík, Richard Genzer, Martin Dejdar, Petr Jablonský, Martin Zounar, Oto Klempíř, Bob Klepl či Lukáš Pavlásek. Jen si to možná pusťte bez zvuku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY