Bruno Mars je v novince "Versace On The Floor" za svůdníka

20.08.2017 13:47 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Pokud zrovna procházíte obdobím zamilovanosti, je tu pro vás opět Bruno Mars. Aktuálně přichází s očekávaným "Versace On The Floor", třetím videem z loňské desky "24K Magic". Děj je postaven na počátečním vzájemném zahledění se, které vzápětí vystřídají záběry na zpěváka usedajícího za klavír. Cílem je emocionálně přivábit Zendayu, jednu z hvězd posledního filmového Spider-Mana.

"I love that (Versace) dress, but you won't need it anymore…" Jak bývá u tohoto populární interpreta zvykem, sentimentalita nechybí. Nemine nás však ani nostalgie, na kterou s oblibou sází. V tomto případě by se dílo dle motivů (klavír, vyznání ženě) dalo přirovnat k pár let staré hitovce "When I Was Your Man". Celkovým pojetím se dá pro změnu automaticky zavzpomínat na popového velikána Michaela Jacksona.

Americký hitmaker má na kontě další povedený počin, kde se s hranicí kýče ještě obstojně vyrovnal. A pár těch taktizujících vychytávek mu jistě promineme. Jestliže vás zajímá, nakolik byl Bruno ve svádění úspěšný, níže můžete zhlédnout jeho nejnovější videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY