Roger Shah přichází s dalším dílem úspěšné kompilace "Magic Island: Music For Balearic People"

04.07.2017 13:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Roger Shah dosáhl globálního úspěchu nejen svojí pravidelnou rádiovou show "Magic Island: Music For Balearic People", ale i stejnojmennou kompilací. Aktuálně uvádí na trh již její osmý díl.

Dvoudisková kompilace s názvem "Magic Island Vol. 8 - Music For Balearic People Mixed By Roger Shah" přináší opětovně to nejnovější z trancové scény, jde avšak minimálně z poloviny o kolekci spíše klidnějších tanečních songů, které se dle slov autora skvěle poslouchají například u moře. Druhou část tvoří již mnohem dravější kousky s rychlostí kolem 140 BPM, které pro změnu perfektně zapadnou do playlistů mnoha klubů.

Mezi necelou čtyřicítkou songů, které jsou rozděleny do dvou setů, najdeme novinky od Jes, Briana Laruso, High Noon At Salinas a samozřejmě několika novinkami a exkluzivními remixy přispěl i sám Roger.

Zmiňovaná kompilace je u nás prozatím ke koupi digitálně, prodej fyzické verze "Magic Island Vol. 8 - Music For Balearic People Mixed By Roger Shah" by měl v rámci distribuce začít ještě v první polovině července. Pokud nechcete čekat, můžete si ji objednat již nyní například zde. Co titul přináší, si předtím můžete poslechnout v krátkém sestřihu pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY