Queens Of The Stone Age to na singlu "The Way You Used To Do" dělají stále stejně dobře

20.06.2017 13:52 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Pouhý den po oznámení vydání nového alba Queens Of The Stone Age vyslali do rádií pilotní singl. Tím se stala skladba "The Way You Used To Do". Kapela již zveřejnila i kompletní tracklist desky produkované Markem Ronsonem i její cover, který graficky jako by navazoval na předchozí "...Like Clockwork", opět se o něj postaral Boneface. Sedmá řadovka vyjde již 25. srpna.

"The Way You Used To Do" se hudebně vrací někam k desce "Era Vulgaris". Spousta špinavých riffů táhne celou skladbu kupředu, je tu však několik věcí, které jí dodaly jakousi hitovou auru. Jak Homme, tak Ronson jsou milovníky zvuku 70. let a onen soulový tleskot rukou hned v úvodu písně rozproudí krev v těle a nese se kompletně celou písní až do finále. I tak jsou to stále ti samí Queens Of The Stone Age, které lze dobře rozeznat na první poslech a kteří ukazují, že se po čtyřech letech vrací v plné formě.

Album obsahuje devět nových skladeb, které byly nahrány v United Recording Studios v Los Angeles od letošního ledna do března. Deska vyjde u nahrávací společnosti Matador. Kromě pilotního singlu a úryvku úvodní skladby "Feet Don't Fail Me" je známá ještě jedna píseň. Josh Homme ji zahrál v roce 2014 na speciálním akustickém koncertě během Meltdown Festivalu. Jedná se o závěrečnou skladbu desky "Villains Of Circumstance".

Tracklist alba "Villains" je následující: Feet Don't Fail Me, The Way You Used To Do, Domesticated Animals, Fortress, Head Like A Haunted House, Un-Reborn Again, Hideaway, The Evil Has Landed, Villains Of Circumstance.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY