V listopadu zavítá do Prahy progresivní kytarový výkvět v čele s Intervals

29.05.2017 08:38 - Matěj Kostruh | foto: facebook interpreta

Fanoušci moderní kytarové školy se mohou po březnovém koncertu fenoménu Plini těšit na další zvučné kapacity zámořského prog rocku. 11. listopadu se pražskému klubu Nová Chmelnice představí trojice instrumentálních uskupení, jejichž headlinerem bude pro tentokrát kanadský sólový kytarista Aaron Marshall se svým projektem Intervals.

Marshall je v současné době jediným členem souboru a, i vzhledem k informaci, že pro nadcházející tour přiveze virtuos již zbrusu novou desku, bude proto zajímavé, jaké spoluhráče si s sebou na evropská pódia respektovaný hudebník přizve.

Vedle Intervals se do Evropy vůbec poprvé podívají také populární inovátoři Polyphia, a to se svým signifikantním mixem popu, hip hopu a djentu. Jejich poslední deska "Renaissance", plná instantně chytlavých melodií, vyvolala v kuloárech evolučního heavy metalu velmi intenzivní reakce a spustila téměř novou módní vlnu. Mladí Američané tak přirozeně kladou očekávání z jejich výkonu velmi vysoko.

Posledním, kdo doplní čistě instrumentální line-up, je primárně rockový Nick Johnston, který jistě vhodným způsobem do tohoto zcela exkluzivního kytarového výběru zapadne. O kvalitní hudební zážitek tak bude zcela určitě dobře postaráno a fanoušci progresivního rocku by si tedy událost rozhodně neměli nechat ujít.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY