Berlínská Lollapalooza představuje kompletní line-up. Láká na Foo Fighters, Mumford & Sons nebo Hardwella

25.07.2017 13:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když nemá festival Lollapalooza u našich sousedů v Německu zrovna dlouholetou tradici, za dva uplynulé ročníky si vytvořil úctyhodnou komunitu příznivců, kteří se počátkem září sjedou do Berlína z desítek zemí celého světa. Ani letos tomu nebude jinak, a to i přesto, že festival opět mění místo konání.

Třetí ročník festivalu Lollapalooza, který proběhne 9. a 10. září 2017 v Berlíně, bude opět plný novinek. Volba nového působiště padla na jezdecký areál Rennbahn Hoppegarten, který se nachází východně od centra Berlína a pro festival nabízí na čtyři sta třiceti hektarech plochy takřka ideální podmínky. Rekordní počet sedmdesáti tisíc návštěvníků z loňska tak bude s největší pravděpodobností překonán.

A není se čemu divit. Pořadatelé opět pečlivě vybírali účinkující, a tak budou uspokojeni nejen fanoušci popu a rocku, ale na své si přijdou i fanoušci taneční scény a hlavně EDM. Mezi headlinery tak najdeme taková jména jako Foo Fighters, Mumford & Sons, The xx, Two Door Cinema Club, London Grammar, Metronomy, Rudimental, Alma, George Ezra, Django Django nebo Michael Kiwanuka. Taneční scénu budou reprezentovat Hardwell, Marshmello, Oliver Heldens, NGHTMRE, Kungs nebo populární švédské duo Galantis.

Vstupenky na celý festival pořídíte aktuálně za cenu 139 Eur, k mání jsou samozřejmě i VIP a Platinum vstupenky, které návštěvníkům nabízí velké množství výhod. Pokud byste měli zájem festival navštívit například jen na jeden den, máte možnost zakoupit jednodenní vstupenky za 79 Eur. Předprodej všech dostupných variant najdete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY