Solarstone vydává novou studiovou desku. Pracoval na ní pět let

19.04.2017 19:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Není to tak dlouho, co jsme informovali o nadcházejících plánech britského DJe a producenta, který vystupuje pod uměleckým názvem Solarstone. Jen pár dní poté, co představil singl "A State Of Mind", nečekaně oznámil vydání nového alba. To právě přichází na trh a pro mnohé skalní fanoušky bude asi velkým překvapením.

Už jen s názvem desky si Richard Mowatt aka Solarstone opravdu vyhrál, neb ji pojmenoval ".----". Milovníci trance na ní sice najdou pouhých osm písní, přesto její stopáž překračuje padesát minut. "Hudbu na nové desce jsem nosil hluboko uvnitř a jde o první signál něčeho mnohem většího, co teprve bude následovat," dodává na adresu své novinky sám Richard, kterého ve studiu podpořil například kolega Orkidea nebo zpěvačky Rabbii a Meredith Call.

Kolekce pěti instrumentálních písní a tří vokálních tracků, na které autor pracoval téměř pět let, je k mání digitálně od 14. dubna, milovníci fyzických nosičů se krásného digipacku dočkají o sedm dní později. V České republice si ale na titul ".----" budeme muset ještě nějaký ten týden počkat. Pokud jste netrpěliví, úrývky všech písní si můžete poslechnout níže a CD objednat například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY