Shakira s "Me Enamoré" přináší léto

12.04.2017 12:43 - Eliška Nováková | foto: facebook interpreta

Kolumbijská superstar představila nový singl z chystaného, již jedenáctého alba. Ten nese název "Me Enamoré", a ačkoli se Shakira na jeho obalu prezentuje v džínách a košili, což by mohlo naznačovat pomalou baladu, jedná se o svižný song, který signalizuje předzvěst nadcházejícího léta. Strhující rytmus rozpohybuje nohy i sedícímu člověku a hravá melodie vyvolá úsměv na tváři. Jediné, co může písničku trochu brzdit ve světových hitparádách, je španělština, ovšem ta jí zase dodává šmrnc. Navíc zpěvačka už na severoamerický trh tolik necílí a je spokojená se svou fanouškovskou základnou.

K písničce existuje oficiální lyric video režírované Jamesem Zwadlo, který je známý spoluprací třeba s The Chainsmokers. Ten video vytvořil na základě zaslaných fotek přímo od Shakiry a udělal z nich kreslenou koláž mapující její život. Nechybí v něm Shakiřin manžel, fotbalista Gerard Piqué, nebo ona sama s těhotenským bříškem. Pestrobarevné, jakoby roztančené obrázky skvěle vystihují náladu písně a neznalci umožňují dokonce pochytit pár španělských slovíček.

Očekávaná deska, která prozatím nemá datum vydání, je fanoušky přirovnávána k počinu z roku 2010, desce "Sala El Sol", především pro mix textů jak ve španělštině, tak v angličtině. Mezi doposud vydané singly z nahrávky patří "Chantaje" s kolumbijským zpěvákem Malumou. Další píseň, která by se měla objevit na albu, je anglicky zpívaná "When A Woman".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY