Emma Smetana se v klipu k "No Fire" přibližuje světovým umělcům

09.04.2017 10:07 - Aneta Králová | foto: facebook interpreta

Mediálně proslulá rodačka z Prahy Emma Smetana poslala do světa nový videoklip k písni "No Fire". Stejně jako klip k "Velvet Dress" i "No Fire" režírovali Givinar Kříž a zpěvaččin partner Jordan Haj, který si ve videu po boku své partnerky i zahrál. Jordan má v "No Fire" také svůj pěvecký part. Jedná se o jedinou společnou skladbu čerstvých rodičů. Zmíněný track pochází z loňské desky "What I've Done".

Do Londýna, kde nový klip vznikl, vyrazili v únoru společně i se svou dcerkou Lennon. Na rozdíl od "Velvet Dress", který je stylizován do podoby bollywoodského filmu, "No Fire" je maximálně moderní záležitostí.

"Udělali jsme něco, co jsme v Česku zatím asi neviděli. Zkombinovali jsme barevné a černobílé záběry, což je docela riskantní, a rozdělili tak klip do dvou rovin. Z "každé jde úplně jiná energie,“ popisuje Jordan Haj. Režisér také uvedl, že se inspiroval posledními počiny The Weeknda nebo Franka Oceana.

Výsledek rozhodně stojí za to. Černobílé zpomalené záběry, ultrabarevné scény v autě, které jsou jako vystřižené z nového "Trainspottingu", absolutně přesvědčivá Emma Smetana a neméně i Jordan Haj. Zkrátka na české scéně dosahuje "No Fire" hodně vysoko. Ve srovnání se světem se nedá říct, že bychom viděli něco inovativního. Nicméně už to, že můžeme směle srovnávat se světovou produkcí, je velký úspěch.

P.S.: Palec nahoru za pohledy na Emmu Smetanu za sklem!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY