Comeback Kelly Family se povedl. Prodeje alba překonaly očekávání a kapela se pokusí vyprodat i pražskou O2 arenu

06.04.2017 09:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud někdo ještě před pár týdny pochyboval, zda má návrat Kelly Family smysl či zda bude úspěšný, vývoj posledních dnů potvrzuje, že šlo o trefu do černého. Nové album "We Got Love" se prodává nad očekávání dobře a například v sousedním Německu sesadilo z trůnu desku "Spirit" od Depeche Mode.

Kapela, kterou v roce 2017 tvoří pouze šest původních členů, se v rámci propagace soustředí především na německy mluvící země, kde měla vždy nejsilnější komunitu příznivců. Zároveň ale zareagovala na zájem fanoušků, kteří velmi rychle vyprodali tři letošní koncerty v Dortmundu, a na rok 2018 ohlásila rozsáhlé turné po Evropě.

To bude čítat desítky koncertů, které kapelu zavedou do různých německých měst, ale také do Rakouska, Švýcarska a zkrátka nepřijdou ani čeští fandové. Šestice hudebníků si vzala velké sousto, neb se pokusí vyprodat pražskou O2 arenu, ve které je jejich koncert naplánován na 8. března 2018.

Vstupenky seženete v nejbližších dnech v předprodejích sítě Ticketportal a budou rozděleny do osmi různých kategorií. Za ty nejlevnější zaplatíte 990 Kč, ty nejdražší (diamond a golden circle) pořídíte za cenu 2 250 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY