Lana Del Rey potvrzuje příchod nového alba magickým trailerem

30.03.2017 08:30 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Následovník alba "Honeymoon" se bude jmenovat "Lust For Life" a vyjde v blízké době, jak Lana Del Rey v krátkém navnazujícím videu prostřednictvím Facebooku naznačila. O chystané nahrávce toho zatím moc známo není, v době vydání singlu "Love" však zpěvačka v tiskové zprávě oznámila, že zatímco předchozí čtyři desky nahrála především pro sebe, nová kolekce bude celá věnovaná jejím fanouškům.

Hledáček kamery ve videu, kterým příchod nového alba stvrdila, se zaměřuje na písmeno H ve slavném nápisu HOLLYWOOD na jižním svahu kopce v losangelské čtvrti Hollywood Hills. Právě v něm si totiž se vznášejícími se předměty šibalsky pohrává Del Rey. V monologu, který vede, se svěřuje, že jakožto umělkyně si čas od času potřebuje odpočinout od chaosu současného světa a uchyluje se tak do nitra písmena H.

"Ačkoliv se naše doba zdá šílená, moc se neliší od časů, které si prožily generace před námi. Ani uprostřed nejistoty neexistuje místo, kde bych byla radši než právě zde, uprostřed Holly-weirdu, kde pro vás nahrávám novou desku. Protože vy, spolu s mou hudbou a tímto místem, jste mou láskou, mým životem a mou vášní pro něj," vyznává se interpretka.

Webová stránka ASCAP, organizace pro hudební autorská práva, navíc nedávno zaregistrovala ve své databázi stejnojmennou skladbu, "Lust For Life", v níž se fanoušci mohou těšit nejen na samotnou Lanu Del Rey, ale také na The Weeknda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY