Arakain akustickou verzí k "Nenávidím" zve na probíhající double turné

09.03.2017 09:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Arakain letos slaví pětatřicet let své existence. V létě se objeví na několika koncertech znovu ve společnosti Lucie Bílé, nyní však rozběhl turné, které v České republice nemá obdoby. Poprvé některé své skladby přearanžoval do akustické podoby a výsledku notně napomáhá přítomnost tří krásných dam - String Ladies, se kterými objíždí i koncertní štace akustického turné.

Jak je vidět z jemněji upravené verze písně "Nenávidím", nejsou zde jen tak do počtu, a i když byla kapela nucena vyměnit elektrické nástroje za akustické a bubeník Lukáš Doksanský zmenšil svoji soupravu, skladbě rozhodně nechybí drajv. Jakkoli na první poslech zní jemněji, metalová bublavost nechybí a dodává romantické a zároveň ponuré skladbě mrazivou atmosféru.

Aby si však fanoušci nemysleli, že naše metalová stálice vyměkla, akustické koncerty mají na stejných místech thrashmetalovou odpověď. Hned následující večer se Arakain představuje naopak v tom nejtvrdším hávu, v jakém si ho lze představit, a ve společnosti Kryptoru představí dvě svá zásadní alba z úplných začátků - "TTT" a "Schizofrenie".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY