Rapper Astronautalis se vrátí potřetí na místo činu

15.02.2017 18:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Potřetí se na místo činu - tedy do Lucerna Music Baru - vrací floridský rapper Astronautalis. Dva předchozí koncerty se změnily v divoký večírek plný potu a energie a Astronautalis neplánuje žádnou změnu. "Praha je pro mě speciální místo a pokaždé se tam strašně rád vracím. Oblíbil jsem si tam vlastně všechno," říká. Astronautalis se s novou deskou "Cut The Body Loose" dostal do sfér, o kterých se mu v začátcích ani nesnilo - pořád ale zůstává tím nadšeným chlapíkem, který po koncertě ždímá tričko. Přijďte se přesvědčit ve čtvrtek 23. února.

Koncert bude výjimečný i díky osobě předskokanky - tou bude experimentující písničkářka Aby Wolf, která v Česku už s úspěchem koncertovala coby vokalistka Dessy. Aby Wolf spolupracuje s lidmi kolem indie hiphopového kolektivu Doomtree a vydává pozoruhodné sólové desky. Ta poslední se jmenuje "Call The Rocks".

Vstupenky jsou v předprodeji za 330 Kč + poplatky na pokladně a webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě za 380 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY