SPARK TV: Představujeme novinku - Metal Make-Up

09.02.2017 17:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nejen pro fanoušky metalových zpěvaček jsme připravili zbrusu nový projekt Metal Make-Up. Jedná se o nový pořad naší Spark TV. Ten vám dovolí nahlédnout do tajů líčení, účesů, tetování nebo oblékání zpěvaček ale i zpěváků. Současně se Metal Make-Up stává i samostatnou komunitou, která sdružuje všechny, co se zajímají o metalovou módu a lifestyle. Pokud je to něco právě pro vás, tak vítejte - zamiřte zde a dejte naší stránce like.

Tváří projektu Metal Make-Up se stala zpěvačka tuzemských Alia Tempora Markéta Morávková. Právě s ní se budete na stránce nejčastěji setkávat. Brzy vám ale představíme i Queen Of Darkness. Metal Make-Up na Spark TV startuje už tento čtvrtek.

V 19:00 uvedeme premiérově video líčení se zpěvačkou německých Beyond The Black Jennifer Haben. Budou se dít velké věci. Kromě na facebooku najdete Metal Make-Up také na Instagramu (metalmakeupofficial) a přichystali jsme pro vás také speciální Spotify playlist, který se věnuje čistě jen metalovým zpěvačkám. Minimálně na den máte co poslouchat. Takže play.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY