Chinaski v "Není nám do pláče" optimisticky vzpomínají na své hity

18.01.2017 11:20 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jakkoli by Chinaski mohli už jen přehrávat své staré hity, stále se snaží vytvořit i nějaké nové, což dokazuje i jejich poslední deska "Rockfield", z níž úspěšných skladeb vzešlo hned několik. Na zmíněném albu s nimi spolupracoval producent Greg Haver, s nímž nyní kapela dokončuje nové album na Novém Zélandu. A mezitím do rádií vysílá pilotní singl "Není nám do pláče".

Ten po hudební stránce nikterak nepřekvapí, jsou to prostě typičtí Chinaski ve středním tempu se vzletným refrénem, spoustou dechů a sólíčkem na saxofon. Po textové stránce využili nostalgii po svých starých hitech, kterých zmíní hned několik, ale poselství zůstává jasné - sice už to nikdy nebude, jaké to bylo, ale i tak se těšíme na zářnou budoucnost, protože i ta bude fajn. Hit to asi bude, ale co si budeme nalhávat - mají ve své diskografii rozhodně i větší pecky, takhle je to na šest z deseti.

Pokud byste si kapelu chtěli užít i naživo, šanci budou v dohledné době mít pouze naši slovenští bratia, a to 24. března v Bratislavě a o den později v Žilině. Na jaře bychom se ale měli v televizi dočkat nedávno natočené nové Manéže Bolka Polívky, v níž se Chinaski objevili jako hosté.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY