Vzniká životopisný film o Michaelu Jacksonovi

18.01.2017 12:35 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Michael Jackson zemřel 25. června 2009 ve věku padesáti let. Nyní oznámila americká televize Lifetime, že o něm chystá životopisný film. Ten má prozatímní pracovní název "Michael Jackson: Searching For Neverland" a bude adaptací knihy "Remember The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days". Tu napsali Jacksonovi osobní strážci Bill Whitfield a Javon Beard.

Jak už napovídá název vzpomínané knihy, děj se bude točit především kolem posledních několika let zpěvákovy kariéry a života, jak ho viděli Beard a Whitfield. Film bude režírovat Diane Houston a scénář má na starosti Elizabeth Hunter. Hlavní role připadla jednomu ze známých Jacksonových imitátorů Navimu, osobu Billa Whitfielda ztvární Chad L. Coleman. Další herecké obsazení zatím není známo. Natáčet se v Los Angeles začne už v únoru, datum premiéry zatím není známo.

Je otázkou, zdali si filmové ztvárnění nezaslouží spíš celý zpěvákův život a kariéra. Byl popovou ikonou, lámal rekordy v prodejnosti desek, napsal a nazpíval desítky světových hitů, ale je známo, že poslední roky už v hudbě neměl plodné a média řešila spíš skandály související s jeho osobou. Možná se někdy místo jednoho filmu dočkáme celého televizního seriálu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY