David Stypka láká na debutové album poetickou písní "Neboj"

16.01.2017 12:29 - Jaromír Koc | foto: Ladislav Macha

Zpěvák David Stypka na sebe minulý rok upozornil skvělým EP "Jericho", které se setkalo s vřelým přijetím nejen u posluchačů, ale i odborné kritiky a kolegů z hudební branže. Následně se zpěvák s kapelou Bandjeez vydal na turné, kam si ho jako hosta vybrala kapela Jelen. A právě na těchto koncertech Stypka představil i novinku "Neboj", kterou ohlašuje své stejnojmenné debutové album.

To by mělo vyjít v březnu a podle zpěváka bude hlavním tématem desky strach. "Kdybych hrál veselé skladby, tak budu trochu neupřímný. Na pódiu i mimo něj jsem sice asi člověk, který rád dělá srandu a miluje sarkasmus, ale u muziky to mám jinak. Beru to jako terapii. Na veselé písničky jsou tu jiní šíbři. Ode mě to zatím žádná juchačka nebude," vysvětluje Stypka, který je výhradním autorem svých písní.

Že album bude spíše pochmurné, naznačuje už pilotní singl "Neboj", ke kterému bylo v průběhu podzimního turné natočeno koncertní video. Díky tomu, že klip je vlastně vcelku nudný, můžeme se o to více soustředit na poetický text písně. A ten se Davidovi opravdu povedl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY