Guns N' Roses obsadí v červenci 2017 Letiště Letňany

05.12.2016 11:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Guns N' Roses se v rámci svého reunionového turné zastaví i 4. července 2017 v Praze na Letišti Letňany. Ceny vstupenek na pražský koncert se budou pohybovat v rozmezí 1 490 - 3 590 Kč.

Ožívající Guns N' Roses a jejich veleúspěšné "Not In This Lifetime Tour" se nezastaví ani v roce 2017, kdy se představí na více než třiceti stadionech v Evropě a Severní Americe. Turné, které produkuje společnost Live Nation, začne 27. května 2017 v Dublinu a zastaví se v osmnácti evropských městech, mezi kterými nebude chybět Londýn, Paříž, Madrid, Vídeň, Kodaň, Praha a mnoho dalších. Turné bude dále pokračovat do Severní Ameriky a Kanady a na seznamu koncertních zastávek nebude chybět mimo jiné Denver, Vancouver, Edmonton, Montreal, St. Louis nebo Miami. Předprodej vstupenek pro Evropu a Kanadu začíná v pátek 9. prosince, pro ty ve Spojených státech v sobotu 10. prosince 2016.

Na koncertní turné "Not In This Lifetime Tour" se v roce 2016 prodalo více než dva miliony vstupenek a stalo se letošním nejúspěšnějším rockovým turné, což dokazuje, že postoj, duch a vliv Guns N' Roses i rock & rollového žánru jsou silnější než kdykoliv předtím. Během méně než dvou měsíců kapela vystoupila na pětadvaceti koncertech v Severní Americe a následně absolvovala sérii patnácti vyprodaných koncertů v Jižní Americe.

Guns N' Roses, jejichž začátky sahají do roku 1985, se nesmazatelně zapsali do rychle se rozvíjející rockové scény v Los Angeles. Dva roky po svém vzniku zaujali celý svět svojí nahrávkou "Appetite for Destruction", která se stala nejprodávanějším americkým debutem všech dob a které se po celém světě prodalo více jak 30 milionů kopií. V roce 1991 následovala sedminásobně platinová alba "Use Your Illusion I" a "Use Your Illusion II", která krátce po vydání obsadila první dvě příčky žebříčku Billboard Top 200. V průběhu uplynulého desetiletí Guns N' Roses vyprodávali koncerty a byli hvězdami festivalů po celém světě, kde vystupovali na podporu platinové nahrávky "Chinese Democracy". Guns N' Roses doposud vydali šest studiových nahrávek a jsou jednou z nejdůležitějších a nejvlivnějších kapel v hudební historii a v rámci svých koncertů nadchli miliony fanoušků po celém světě.

Guns N' Roses jsou Axl Rose (zpěv, piano), Duff McKagan (basa), Slash (sólová kytara), Dizzy Reed (klávesy), Richard Fortus (rytmická kytara), Frank Ferrer (bicí) a Melissa Reese (klávesy).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY