Shakira dráždí Maluma v novém klipu "Chantaje"

21.11.2016 16:51 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Je jí třicet devět, ale svým vzhledem bez problémů konkuruje dnešním dvacátnicím. Řeč není o nikom jiném než o kolumbijské hvězdě Shakiře. Ta do světa nyní vypustila klip k singlu "Chantaje", který pochází z její připravované desky, které bychom se měli dočkat příští rok.

Píseň "Chantaje" je nazpívána komplet ve španělštině a o slova v ní se zpěvačka dělí s dalším kolumbijským zpěvákem jménem Maluma. Duo společně zpívá, jak muž touží po ženě, kterou nemůže mít. O vizuál se postaral španělský režisér Jaume De La Iguana, který má se latinskou tanečnicí již odtočeno mnoho.

Děj začíná v trafice, kde se Shakira prochází v narůžovělé paruce a vábí svého kolegu. Přitom za sebou vleče na vodítku malého čuníka. Celkem originální, nemyslíte? Následně exotická kráska předvádí celým klipem své dokonalé křivky a pohyby v rytmu latinského beatu. Své kreace divákovi dopřává na parketu, na baru, ale i na veřejných záchodech, zatímco smutný Maluma se pohybuje kolem s vidinou, jak Shakiru polapí...

V hitparádě Billboard skladba debutovala na první místě v kategorii "Hot Latin Songs" a ve stejném týdnu se umístila i na pozici číslo devadesát šest v "Hot 100". S novým zdařilý klipem lze očekávat, že úspěch ještě není zdaleka u konce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY