Andy Moor oslavuje deset let svého labelu trojdiskovou kompilací

13.11.2016 17:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Vlastnit label není zrovna jednoduchou záležitostí. Platí to nejen u nás, ale i v zahraničí, kde je konkurence ještě větší a mnoho menších vydavatelství tak dlouho nepřežije. O to příjemnější je, když se nějakému labelu vede stále lépe a lépe. Jedním z takových je britské AVA Recordings, které vlastní britský DJ a producent Andy Moor. Ten právě oslavil deset let fungování svého labelu a k tomuto výročí sobě i fanouškům nadělil trojdiskovou kompilaci.

Titul s názvem "AVA 10 Years - Past, Present & Future Mixed By Andy Moor & Somna" přináší necelých šedesát songů, které jsou rozděleny do tří DJských setů. Na tom prvním jsou nejúspěšnějších songy posledních deseti let, který vyšly právě u AVA Recordings, další dva setíky kombinují aktuální singly tohoto labelu s naprostými novinkami, které se na trhu objeví až v příštím roce.

O všechny tři disky se postaral sám Andy, kterému bravurně sekundoval kanadský kolega Somna. Ti do svých setů zakomponovali tracky od Langeho, RAM, Seana Tyase, Ashleye Wallbridge, Betsie Larkin nebo Omnie. Samozřejmě, že nechybí ani to nejnovější z produkce obou tvůrců kompilace.

Komplet "AVA 10 Years - Past, Present & Future Mixed By Andy Moor & Somna" vyšel ve světě jedenáctý listopadový den, a to jak digitálně, tak i jako trojdiskový komplet. U nás ho bohužel neseženete, proto pokud ho chcete mít doma, můžete si objednat například zde. Při trošce štěstí ho budete mít od obou hlavních protagonistů vlastnoručně podepsaný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY