Sunrise Avenue se songem "Prisoner In Paradise" opět trefili do černého

15.11.2016 12:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když v českých rádiích kapelu Sunrise Avenue v posledních letech moc neslýcháme, tato čtveřice z Finska je v některých evropských zemích stále populární. Například v sousedním Německu a Rakousku jdou jejich desky na dračku a koncerty mají i měsíce dopředu vyprodané. Není tedy divu, že se formace rozhodla vydat reedici své dva roky staré výběrovky, kterou doplnila nejen o koncertní vizuál, ale i dvě nové písně.

Titul "Fairytales - Best Of - Ten Years Edition" vychází v kompletu CD+DVD a CD+BluRay a je oproti prvnímu vydání obohacen nejen o záznam z loňského koncertu v berlínské Wühlheide a knihu s fotografiemi, ale i o dva nové songy "Feel Alive" a "Prisoner In Paradise". Ten druhý jmenovaný byl vybrán za singl a vzniklo k němu i hodně efektní video.

To, že umí psát chytlavé a na první poslech líbivé písně, prokázal Samu Haber ze Sunrise Avenue v minulosti již několikrát a i "Prisoner In Paradise" tato slova potvrzuje. Pop-rockový song skvěle graduje, celou dobu si udržuje tajuplnou atmosféru a vyvolává příjemné mrazení. Klip, kde se zpěvák stane obětí bláznivě zamilované dívky, tento dojem perfektně umocňuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY