Kylie Minogue vydá reedici své vánoční desky. Přidá i covery od Coldplay a East 17

04.11.2016 09:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Okolo australské zpěvačky Kylie Minogue začíná být opět trochu rušno. Je to jen pár dní, co oznámila, že i v letošním roce odehraje v londýnské Royal Albert Hall dva vánoční koncerty a nyní zveřejnila, že své fandy potěší i dalším vánočním albem.

Nepůjde tedy o úplnou novinku, ale o reedici loňské desky "Kylie Christmas", která pro letošní rok dostala podtitul "Snow Queen Edition". Kromě původního obsahu, který čítal šestnáct položek, se dočkáme nejen odlišného obalu, ale i šesti nových songů, které jsou dostatečným lákadlem si album pořídit.

Kylie se například spojila se zpěvákem Mikou, se kterým natočila novou verzi písně "Wonderful Christmastime", hitu původně od Paula McCartneyho. Dalšími novinkami bude cover písně "Christmas Lights", kterou v roce 2010 vydala kapela Coldplay, nebo nová verze vánočního hitu East 17 "Stay Another Day". Zajímavým bonusem bude předělávka písně "Everybody's Free (To Feel Good)", což byl na počátku devadesátých let asi jediný velký hit zpěvačky Rozally.

Titul "Kylie Christmas: Snow Queen Edition" se v obchodech objeví 25. listopadu na CD a vinylu a kompletní tracklist pro rok 2016 bude vypadat následovně: It's The Most Wonderful Time Of The Year, Santa Claus Is Coming to Town (feat. Frank Sinatra), Winter Wonderland, Only You (with James Corden), Stay Another Day, Christmas Wrapping (with Iggy Pop), At Christmas, I'm Gonna Be Warm This Winter, Every Day's Like Christmas, Wonderful Christmastime (with Mika), 100 Degrees (with Dannii Minogue), Let It Snow, I Wish It Could Be Christmas Everyday, White December, 2000 Miles, Santa Baby, Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here, Have Yourself A Merry Little Christmas, Oh Santa, Cried Out Christmas, Christmas Lights, Everybody's Free (To Feel Good).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY