Jubilejní desátá Transmission vypukne již zítra. V prodeji je posledních pár desítek lístků

28.10.2016 10:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi fanoušky taneční hudby, určitě už odpočítáváte poslední hodiny do sobotního večera. Již zítra (29. října) totiž v pražské O2 areně vypukne již desátý ročník halovky Transmission. Tentokrát přichází s premiérovou show nazvanou "The Lost Oracle", tedy Ztracená věštkyně.

Návštěvníky celá show tentokrát zavede do chrámu, kde se pokusí získat informace o budoucnosti a rozluštit ji z magické krychle. Více než kdykoliv předtím bude tato show audiovizuální podívanou, kde se propojí zvuk a vizuální svět. Pořadatelé slibují neobyčejné množství laserů v kombinaci s více než třemi sty světelnými instalacemi, jež budou detailně propojeny se speciálními efekty, video-mappingem a vystoupeními tanečníků a herců.

Transmission - The Lost Oracle
© facebook interpreta
Celá akce je ale především o hudbě, a tak výběr těch, kteří se během jedenáctihodinové podívané vystřídají za mixážními pulty, je opravdu hvězdný. Chybět nebude resident všech dosavadních ročníků - Markus Schulz, dorazí i Ferry Corsten se svým projektem Gouryella a po roce se do Prahy vrací i MaRLo. Zahrají i John O' Callaghan, Vini Vici, Orkidea a dvojice DJů Driftmoon a ReOrder, kteří se dali dohromady speciálně pro Transmission, aby předvedli exkluzivní back 2 back vystoupení. Celou noc odstartuje český warm-up DJ Thomas Coastline.

Samozřejmě nebude chybět ani všemi tolik oblíbený Transmix, což je předpřipravený hudební mix s pečlivě synchronizovanou světelnou a laserovou show v kombinaci s ohromujícími vizualizacemi v podání holandského VJ týmu Vision Impossible, který je již léta špičkou ve svém oboru.

Vstupenky na letošní ročník šly doslova na dračku, v tomto týdnu bylo do prodeje uvolněno posledních tři sta základních lupenů. Až tyto najdou své kupce, bude Transmission pro letošní rok kompletně vyprodána. Proto neváhejte a lístky si zakupte v oficiálním předprodeji sítě Ticketportal. Každoročně totiž desítky fanoušků naletí podvodným překupníkům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY