Mista se v songu "Deň s Tebou" konečně našla

28.10.2016 15:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

U slovenské zpěvačky Misty můžeme již nějakou tu dobu pozorovat velmi pozitivní hudební posun. První náznak byl již v loňském roce díky singlu "Catwalk Fever", přerod pokračoval nedávnou písní "Take Me Home" a aktuální novinkou "Deň s Tebou" se zpěvačka konečně představuje v úplně novém světle, které jí navíc vysloveně sluší.

"Je podzim a s tím spojený čas melancholie, ve kterém má každý z nás potřebu vyhledávat blízkých, se kterými se cíti příjemně. O tom je poselství téhle písničky," dodává na adresu své novinky půvabná Mista, která se navíc poprvé představuje ve svém rodném jazyce.

Popový song s jednoduše zapamatovatelným refrénem byl natočený s živou kapelou, zpěvačka v něm po letech opět šáhla i po houslích, které kdysi úspěšně vystudovala na hudební Univerzitě v Bratislavě a i na interpretce samotné je vidět, že tento hudební styl je jejímu srdci úplně nejblíž. Pochvalu si zaslouží i nenáročný vizuál, který byl sestříhán z festivalů, na kterých zpěvačka v letošním roce vystupovala. Holka, jen tak dál!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY