Sleigh Bells v "I Can Only Stare" opět koketují se sebevražednými tendencemi

26.10.2016 18:55 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Čtvrtá studiová deska dvojice Sleigh Bells "Jessica Rabbit" se nám debutově představí 11. listopadu. Již nyní si díky vypuštěným ukázkám ale můžeme dovolit prohlášení, že se zřejmě bude jednat o další velkou událost. Hlasy některých příznivců noise popového uskupení dokonce mluví o vůbec nejlepší desce v celé diskografii. Této odvážné teorii přizvukuje i poslední singl "I Can Only Stare", který kapelu představuje v dosud nejvydařenější formě.

Sleigh Bells jsou s ním možná zatím nejpopovější, ale veselé zpívánky nečekejte - opět je to dotek samotného dna jejich duševních sil. Celé to zní, asi jako kdyby si Sia dala dýchánek s Def Leppard u příležitosti skládání soundtracku pro hororovou teenage romanci. Strašidelné osmdesátky se ve skladbě střetávají s nacukrovaným velkoformátovým pozlátkem.

Natáčení videoklipu se ujal režisér Alex Ross Perry ("Barevné kolo" či "Královna Země") ve spolupráci s Derekem Millerem. Zpěvačka Alexis Krauss si v něm zahrála rovnou tři osudem ztrápené ženy. Líný děj natáčený na Super 16mm film vyúsťuje v celkem (ne)překvapivý konec. "Je to bezútěšné, ale doufám, že zároveň celkem povzbuzující. Většina z nás se pravděpodobně někdy ve svém životě cítila jako jedna ze tří postav. Já rozhodně," sdělil Miller.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY