Mr. Loco vám prozáří podzim s letní hitovkou "One Chance"

25.10.2016 09:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Na léto můžeme už jen vzpomínat, případně se těšit na to příští. Pokud si ale chcete zpříjemnit podzimní a třeba i blížící se zimní měsíce prosluněnou hudbou, můžete sáhnout po druhé desce v Praze usazené, ale přesto mezinárodní formace Mr. Loco. Album "Balkan Trip" vyjde koncem listopadu a upozorňuje na něj hitovka "One Chance".

Jak se stalo, že je v obsazení tolik různých národností? "Složení kapely je vlastně taková veliká náhoda. Náš bývalý bubeník mi doporučil našeho současného basáka (Mexičan Luis), který je ve skupině od samého začátku. Ten mi doporučil jeho výborného kamaráda (Peruanec Vlado - trumpeta a klávesy) a ten ve finále přitáhl do kapely nového bubeníka (Kolumbijec Felipe). Takže jsem k této latinskoamerické sestavě přišel úplně náhodou," přibližuje vznik formace zakladatel Filip Flusser, jehož kořeny sahají na Balkán. "Jediný cílený výběr padl na DJe, kterým se stal Jirka. S ním jsme měli kdysi kapelu Temperamento a ten se také ujal producentského postu. Nemohl jsem si přát originálnější kapelu s obrovským citem pro rytmus a groove."

Dle slov hlavního autora a zpěváka Filipa Flussera vznikala nová deska téměř dva roky a výsledkem je deset skladeb, které jsou kombinací balkánského folklóru, latiny, reggae, ska a hip hopu. A nutno dodat, že rozhodně i popových refrénů, jak dokazuje právě první singl "One Chance". Pokud je vám při pohledu z okna zima, písnička vás zaručeně rozehřeje. Stejně tak i videoklip, který natočil Marek Sodoma v pražských lokacích, konkrétně na slepém rameni Vltavy v Libni, na novém mostě do Troji a na Vítkově.

A pokud byste si s Mr. Loco chtěli zapařit naživo, můžete už ve čtvrtek 27. října v plzeňském Divadle pod lampou nebo 10. prosince v pražském Rock Café, kde kapela své druhé album pokřtí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY