Američan Eco vydává nové album "Wolves"

30.10.2016 17:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V Americe není mnoho producentů, kteří by se upsali tanečním stylům trance a progressive. Jednou z těch čestných výjimek je v New Yorku žijící Marcello Pacheco, který vystupuje pod uměleckým jménem Eco. Ten právě na trh uvádí své nové album s názvem “Wolves“.

Eco doposud vydal téměř dvě desítky singlů, několik kompilací i dvě autorské desky. Na té aktuální pracoval s přestávkami tři roky a výsledkem je kolekce patnácti písní, na kterých se společně s Marcellem podílel například Driftmoon, Chris Severe, Ariah Noetzel nebo Jennifer Rene. Eco se při tvorbě novinky "Wolves", kterou prezentuje jako příběh malého dítěte, které není spokojeno s časem a místem, ve kterém se nachází, nechal inspirovat svými hudebními vzory, mezi které počítá například Mars Volta, Röyksopp či Sigur Rós.

Zda se mu to povedlo, se můžete přesvědčit při poslechu desky, která se do českých obchodů dostane v distribuci v první polovině listopadu. Pokud nechcete čekat, album můžete zakoupit již nyní zde. Aktuálně jej DJ a producent propaguje singlem "Darkness In The Light".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY