Years & Years vysílají na "Dítě Bridget Jonesové" meteorit

03.10.2016 08:45 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding se svou skladbou "Still Falling For You" není jediná, kdo přispěl k soundtracku k aktuálnímu snímku "Dítě Bridget Jonesové". Na tracklistu najdeme řadu starších písní, například od Eda Sheerana, Lily Allen, ale třeba i Dionne Warwick. Mimo loňského hitu "King" Years & Years si ale můžeme všimnout i novinky - "Meteorite". A zní přesně tak, jak bychom od tohoto britského tria čekali.

Posloucháme tudíž synth-popovou tucavku proloženou andělským, emotivním hlasem Ollyho Alexandra, která z hlavy jen tak neodejde. Povedlo se i video, překvapivě neobsahující žádné filmové ukázky. Ty by však jen brzdily tempo Ollyho třpytivých, zuřivých tanečních pohybů připomínajích nekontrolovatelný meoteorit. Při té vší rychlé choreografii a bláznivých grimasách si nelze nevzpomenout na poslední videa od Sii. A to není vůbec nic špatného! Po delší době také můžeme mezi ostatními tanečníky postřehnout Emreho a Michaela.

"Meteorite" je tak pro kapelu po vcelku zbytečném červencovém "Worship" již osmým singlem, ale prvním, který nepochází z debutu "Communion". O albovém nástupci mnoho informací není, práce na něm ale již podle všeho začaly.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY