Další ročník Pinktoberu nabídne v Hard Rock Cafe koncerty Sebastiana, Rybiček 48 i Druhé trávy

21.09.2016 15:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Celosvětový řetězec Hard Rock Cafe už po sedmnácté přichází s říjnovou kampaní proti rakovině prsu Pinktober. Pražská pobočka chystá sérii koncertů a doprovodný program, výtěžek z akce věnuje organizaci Mamma HELP, která se také aktivně podílí na letošním programu. V rámci několika večerů vystoupí Rybičky 48, Laura a její tygři, Sebastian, Gipsy.cz a Druhá tráva.

Pinktober se koná každý říjen, aby upozornil na problém rakoviny prsu u žen, podpořil pacientky s tímto onemocněním a pomohl prevenci u zdravých žen. Hard Rock Cafe po celém světě v rámci Pinktoberu získává finanční prostředky, které věnuje na charitativní účely. V České republice byla ke spolupráci oslovena organizace Mamma HELP, která se také aktivně zapojila do tvorby programu Pinktoberu. Vybrané peníze jí pomohou financovat veřejné přednášky zaměřené na prevenci.

Hlavní součástí programu říjnového Pinktoberu je série pěti koncertů, které byly letos zvoleny tak, aby byly žánrově co nejpestřejší, a přilákaly tak co nejširší škálu diváků a fanoušků. Celý měsíc zahájí speciální akustický set Rybiček 48 ve středu 5. října od osmi hodin. Touto hudební specialitou budou moci fanoušci s kapelou oslavit vice než tisícovku odehraných koncertů, večer bude také ozvláštněn několika dalšími hosty. Vstupenky jsou za 200 Kč v předprodeji na GoOut.cz.

V pondělí 10. října v osm hodin vystoupí v Hard Rock Cafe skupina Laura a její tygři. Večer bude ve znamení černých kravat, černých brýlí, bílých košilí a rozhodně energického hudebního programu. Koncert bude navíc spojen se slavnostní vernisáží a aukcí obrazů Ivo Chvátila. Vstupenky jsou za 200 Kč v předprodeji na GoOut.cz.

Ve středu 12. října pak na pódiu energie jistě neubude, spíše naopak, vtrhne na něj totiž formace Gipsy.cz. Kapela v rámci večera pokřtí svůj nový videoklip, návštěvníci ho tak budou moci ocenit jako první. Koncert začne v osm hodin. Vstupenky jsou za 150 Kč v předprodeji na GoOut.cz.

O týden později, ve středu 19. října od osmi hodin, si přijdou na své fanoušci horkého adepta na objev roku, mladého Sebastiana. Večer bude ozvláštněn účastí značky Toms. Hosté budou moci nakoupit speciální edici bot, kabelek či batohů, pětina výtěžku pak půjde organizaci Mamma HELP. Toms navíc za každý prodaný pár bot věnuje jeden pár dětem v chudých oblastech světa v rámci své kampaně One for one. Dále budou hosté moci vyzkoušet virtuální realitu Toms, v níž prožijí příběh z charitativní mise v Peru. Vstupenky jsou za 150 Kč v předprodeji na GoOut.cz.

Koncertní program Pinktoberu pak zakončí skutečná legenda. V úterý 25. října totiž vystoupí česká bluegrassová skupina Druhá tráva. V čele s Robertem Křesťanem se tak postarají o patřičné finále dobročinného měsíce. Koncert začne v osm hodin. Vstupenky jsou za 150 Kč v předprodeji na GoOut.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY