Na novince The Fellas "Scarecrow" hostují Tonya Graves či Markéta Irglová

16.09.2016 08:43 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The Fellas o sobě dávají vědět novým albem "Scarecrow", které vychází v pátek 16. září na značce Indies MG. Fanoušci na něm naleznou dvanáct skladeb a minimálně textově nebude ničím pro slabší povahy. Autor Johnny Anděl se v nich s posluchači dělí o své úzkosti a strach ze smrti. "Bylo to nejtěžší období v mém životě, kdy jsem měl pocit, že se nemohu spolehnout na své tělo, ani na svůj rozum. Zhroutil jsem se a musel jsem přehodnotit svůj přístup k životu. Chci se teď ale podělit o ten pocit, jaké to je svého velkého nepřítele porazit."

The fellas - Scarecrow
© facebook interpreta
Úplná depka to ale není, což napovídá druhý singl "Bebe Hello". "Navzdory vážným tématům v textech je naše nová deska optimistická a hudba na ní má podle nás energii plnou naděje. Proto jsme chtěli vyvážit temnější první videoklip 'It's Not Fair' právě touto letní skladbou, kterou nabízíme fanouškům jako hlavní singl," prozrazuje zpěvák Tom Anděl. "V klipu se projíždím starým klasickým autem a zažívám krátké příběhy se ženami a dívkami různého věku, symbolizují tak trochu tutéž osobu v různých fázích života. Na konci se pak objeví i jako novorozeně! Je tak i symbolem nového začátku, tématu, které rezonuje celým naším albem."

The Fellas pracovali na desce například s producentem Dannym Saberem, který už spolupracoval s Rolling Stones, U2 či Davidem Bowiem. Nechybějí ani hostující zpěvačky Tonya Graves a Markéta Irglová. Ty se samozřejmě objeví i na křtu alba, který se odehraje 20. října v pražském Paláci Akropolis.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY