OneRepublic si na novinku pozvali Santigold či Petera Gabriela

09.09.2016 10:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ryan Tedder se svými OneRepublic na 7. října ohlásili vydání nové desky nazvané "Oh My My" a po dvou upoutávkových singlech ("Whenever I Go" a "Kids") nyní zveřejnili i obal alba a jeho tracklist. A v něm se skrývají rozhodně zajímaví hosté.

OneRepublic - Oh My My
© facebook interpreta
V titulní skladbě nahrávky, která bude obsahovat celkem šestnáct položek, hostuje francouzské taneční duo Cassius, které tak Tedderovi oplatilo jeho hostování v jejich singlu "The Missing" z čerstvé nahrávky "Ibfornia". V písničce s podivným názvem "NbHD" pak zaslechneme zpěvačku Santigold, nejméně očekávatelný host je však napsán v tracklistu u skladby "A.I.", je jím totiž hudební veterán Peter Gabriel. Pokud jste nedočkavci a novou kolekci si už nyní předobjednáte na iTunes, budete si moci hned stáhnout písničku "Future Looks Good".

Tracklist novinky OneRepublic je následující: Let’s Hurt Tonight, Future Looks Good, Oh My My (feat. Cassius), Kids, Dream, Choke, A.I. (feat. Peter Gabriel), Better, Born, Fingertips, Human, Lift Me Up, NbHD (feat. Santigold), Wherever I Go, All These Things, Heaven.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY