Kristína v písničce "Láska bombová" dozrála v opravdovou zpěvačku

13.09.2016 09:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenská zpěvačka Kristína si během léta moc volna neužila. Absolvovala desítky koncertů, nafotila kalendář a ještě stihla natočit nový singl. Po rozverném hitu "Si pre mňa best" ale hodně zvážněla a fanouškům posílá baladu "Láska bombová".

"Základ písně 'Láska bombová' vznikl asi před dvěma lety a od té doby jsem ji stále odsouvala. Čekala jsem na správný impuls, který přišel na krátké dovolené v Itálii, kde jsem si přečetla jednu velmi zajímavou knihu. Její příběh mě natolik inspiroval, že jsem se konečně pustila do této dlouho odkládané skladby. Po mých zábavných a veselých písních 'Ta Ne' a 'Si pre mňa best' jsem se rozhodla změnit žánr a natočit něco vážnějšího, s jinou tématikou a v úplně jiné poloze, než je u mě zvykem," dodává zpěvačka, která song natočila s orchestrem Slovenského rozhlasu.

I když za písní stojí tentýž tým jako za dosavadními hity této půvabné Slovenky (hudba Martin Kavulič, text Kamil Peteraj), ukazuje Kristínu opravdu v jiném, mnohem dospělejším světle. Může to být zapříčiněno tématem písně, možná i tím, s jakou opravdovostí song nazpívala, rozhodně je to ale v songu "Láska bombová" snad poprvé, co se místo popové hvězdičky představuje jako opravdová zpěvačka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY