Hlasování o nejlepšího DJe světa končí již v polovině září

24.08.2016 13:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kromě toho, že je magazínem Forbes každoročně zveřejněn seznam nejlépe vydělávajících DJů, bývá v průběhu léta vyhlášena prestižním magazínem DJ Mag anketa o nejoblíbenějšího DJe světa. Hlasování letošního ročníku končí již v polovině září.

Zatímco v minulých létech se DJové i jejich managementy snažili fandy urvat i mnoha praktikami, které byly na hraně (nabízeli například exkluzivní songy za odhlasování pro jejich svěřence nebo malé dárečky za hlasování přímo na místě před najatými hosteskami), letošní rok probíhá prozatím velmi poklidně.

Většina DJských hvězd se omezuje na rozesílání newsletterů a na všudypřítomné bannery a reklamy v hudebních médiích. Někteří na celou věc jdou opět strategicky a místo sebe fanoušky nabádají, aby hlasovali pro některého z DJských kolegů. Perfektním příkladem je Don Diablo, který dle svých slov bude sice rád za každý hlas, ale upřednostňuje, aby lidé podpořili nadaného jednadvacetiletého Holanďana Olivera Heldense.

Dodejme, že hlasování bude letos ukončeno 14. září minutu před půlnocí a výsledky se dozvíme zhruba o měsíc později, přesněji 19. října. Jako tradičně se tak stane během zhruba týdenního setkání všech milovníků elektronické a taneční hudby jménem Amsterdam Dance Event a slavnostní ceremonii bude hostit tamější Heineken Music Hall. Připomeňme ještě, že loňským vítězem se stalo duo Dimitri Vegas & Like Mike.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY