Magazín Forbes zveřejnil desítku nejlépe vydělávajících DJů. I tento rok zvítězil Calvin Harris

17.08.2016 17:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Každoročně v tuto dobu zveřejňuje prestižní magazín Forbes desítku nejlépe vydělávajících DJů. Výsledky letošního ročníku nejsou nikterak překvapující, neb na prvních místech najdeme téměř tatáž jména jako minulý rok.

Dokázal to před dvěma lety, dokázal to v loňském roce a povedlo se mu to i letos. Skotský DJ a producent a občasný model Calvin Harris si za poslední zúčtovací období přišel na krásných třiašedesát miliónů dolarů. To je o celých dvacet pět miliónů více než druhý v pořadí - Holanďan Tiësto. Trojku má tento rok David Guetta, který si na své konto připsal jen osmadvacet miliónů dolarů.

Na dalších místech první desítky najdeme stejně jako v minulém roce Skrillexe, Zedda, Martina Garrixe a opět nechybí ani Steve Aoki. Z šestého místa z minulého roku se do neznáma vytratitl Avicii, který část roku nevystupoval a nedávno se navíc rozhodl, že svět DJingu opustí úplně.

Kompletní desítka nejlépe vydělávajících DJů, kterou přikládáme níže, jasně ukazuje jedno - hudební styl EDM stále jednoznačně vede a jeho přední zástupci se ani v nejbližší době nemusejí bát o své živobytí.

1. Calvin Harris (63 milionů dolarů)
2. Tiësto (38 milionů dolarů)
3. David Guetta (28 milionů dolarů)
4. Zedd (24.5 milionů dolarů)
5. Steve Aoki (23.5 milionů dolarů)
6. Diplo (23 milionů dolarů)
7. Skrillex (20 milionů dolarů)
8. Kaskade ($19 milionů dolarů)
9. Martin Garrix (16 milionů dolarů)
10. Dimitri Vegas & Like Mike (15.5 milionů dolarů)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY