Chcete premiéru svého videoklipu na musicserveru?

24.08.2016 10:22 - Redakce | foto: facebook interpreta

V Česku existuje spousta talentovaných muzikantů, zpěváků a zpěvaček, díky dostupným technologiím také není problém pořídit kvalitní nahrávky a videoklipy. Není třeba už natočit hned celé album, stačí pár dobrých skladeb a vzhůru s nimi do světa. Pokud patříte mezi ty, kdo chtějí svou hudbu více zviditelnit, může vám pomoci právě náš server.

Máte novou skladbu, desku, videoklip a chcete je vypustit mezi lidi? Jasně, můžete klip prostě nahrát na YouTube, dát post na svůj facebookový profil a čekat, co se stane. Anebo můžete udělat premiéru na musicserveru, kde jej zaregistruje spousta hudebních fanoušků, kteří by si jinak vaší nové hudby třeba ani nevšimli.

Premiéra videoklipu u nás samozřejmě neznamená jen, že vyjde článek a tím to hasne, kdepak! O premiéru se postaráme před ní i po ní - dalšími články, posty na našem facebooku, bannerovou reklamou... Dáme našim čtenářům o vaší nové hudbě vědět hned několik cestami a během delší doby.

Zadarmo to samozřejmě není, ale dobrá zpráva je, že pro objednávky do 15. září (samotná premiéra může proběhnou kdykoli později) nabízíme zaváděcí slevu ve výši 50 %, nejlevnější balíček tak u nás pořídíte za pouhých 500 Kč. Pokud vás nabídka zaujala, pro další informace a ceník jednotlivých balíčků nás kontaktujte na mailu obchod@musicserver.cz.

Na závěr jen pár čísel z Google Analytics - za rok 2016 má prozatím musicserver v průměru téměř 213 tisíc návštěv a 500 tisíc zobrazených stránek měsíčně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY