Andy C přiváží do Roxy All Night Show

08.08.2016 16:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pražskou Roxy čeká další legendární drum&bassová premiéra. 30. září přiveze Andy C poprvé svůj celonoční projekt All Night. Po několika vyprodaných edicích ve Velké Británii se poprvé dočkají i čeští fanoušci. "Vezmu vás na dlouhou cestu všemi možnými styly a žánry drum&bassu. Bude to párty roku," vzkázal Andy českým fanouškům.

Andy C
© facebook interpreta
Andrew Clarke aka Andy C je známý svou precizní djskou technikou a především schopností budovat dlouhé sety, během kterých prezentuje drum&bass ve všech současných odstínech. Právě takový je i aktuální projekt Andy C All Night, se kterým během jednoho roku vyprodal velké anglické kluby včetně Brixton Academy. Vrcholem byla březnová sold out show v londýnském Alexandra Palace s kapacitou deset tisíc. Dle reakcí přítomných i médií šlo o přelomovou show v historii drum&bassu, která do posledního slova naplnila Andyho heslo "Taking things to the next level".

Čeští fanoušci teď budou mít poprvé možnost zažít a vychutnat si Andyho v rámci premiérové All Night Show mimo Velkou Británii. Kde jinde než v pražské Roxy, kterou v posledních čtyřech letech vždy vyprodal. Doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji na GoOut či Ticketpro za 490 Kč + poplatky, a nepropásnout tak šanci být u toho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY