Do Ostravy míří slavní Within Temptation

31.07.2016 15:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Momentálně největší nizozemský vývozní artikl rockového žánru přijede do Ostravy. Skupina Within Temptation v čele s neodolatelnou Sharon Den Adel se představí jako headliner festivalu Ostrava v plamenech, a to v sobotu 6. srpna v Dolní oblasti Vítkovice.

Within Temptation se proslavili díky nevšednímu pojetí rocku v kombinaci s prvky symfonické hudby. Jejich prozatím poslední album "Hydra" vyšlo začátkem roku 2014 a zaznamenalo historické prodeje také u nás. Podle IFPI bylo ihned po svém vydání nejprodávanějším albem v České republice. Dosud vydali šest alb od roku 1997.

Within Temptation vezou do Ostravy kompletní koncertní produkci včetně spousty kulis, velkoplošných projekcí, různých elevací a efektů v několika kamionech. Jak sdělil za pořadatele Patrik Kohut, těšit se můžeme na plnohodnotný koncertní set trvající téměř dvě hodiny.

Třetí ročník Ostravy v plamenech nabídne celkem osm kapel, které zahrají mezi pravým polednem a druhou ranní. Festivalový areál bude otevřen návštěvníkům od 11:00. Mezi vystupujícími se objeví také Gus G - současný kytarista doprovodné kapely Ozzyho Osbournea se svými domovskými Firewind.

12:00 Forrest Jump
13:00 Doga
14:45 Oberschlesien (Polsko)
16:40 Axxis (Německo)
18:30 Citron
20:20 Firewind (Řecko)
22:10 Within Temptation (Nizozemí)
00:20 Vader (Polsko)

Loni se festivalu zúčastnilo více než čtyři tisíce fanoušků nejen domácích, ale také z Polska, Slovenska, Maďarska, Rakouska a Německa. Letos pořadatelé očekávají rekordní účast. Zaznamenali zájem fanoušků například z USA, Anglie, Francie, Španělska a také z Izraele.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY