Chris Bekker vydává debutové album. Přidal k němu i filmové DVD

18.07.2016 14:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Každý hudební styl si vychovává jakési následovníky a v mnoha případech si ti starší a zkušenější vezmou nováčky pod svá ochranná křídla. Nejinak je tomu i v případě tanečního stylu trance, potažmo jeho německých zástupců, kde k těm novým talentům patří Chris Bekker.

Tohoto rodáka z Berlína si logicky postupem času všimla i německá ikona trance, tedy Paul van Dyk, který se na DJském výsluní pohybuje již více než dvacet let. Ten viděl v Chrisovi velký producentský potenciál, začal podporovat jeho tvorbu i nabídl mu i smlouvu s jeho labelem Vandit. Po několika úspěšných singlech, kterými se Bekker zařadil mezi nejsledovanější německé taneční producenty, je tu konečně i jeho debutové album.

Deska "Berlinition" přináší jedenáct písní a doplňuje ji i DVD. To neobsahuje klasické klipy k jednotlivým songům, ale jako pocta osudovému městu obou DJů vznikl unikátní film, který nabízí na Berlín ojedinělý pohled. Celý filmový projekt, který hudebně doprovází songy právě Chrise Bekkera, vznikl zároveň na podporu turismu v tomto městě a v rámci zatraktivnění této metropole bude nabízen ke zhlédnutí taktéž v letadlech německých aerolinek.

Možná i proto by se album mělo dostat i do českých prodejen s hudbou, bohužel až v průběhu srpna. Komu by se nechtělo čekat, může si desku objednat už nyní zde. Předtím ještě doporučujeme trailer pod článkem a video k pilotnímu singlu, kterým se stala titulní píseň.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY