Alessia Cara v "Scars To Your Beautiful" promlouvá k naší vnitřní kráse

12.07.2016 12:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O zpěvačce Alessii Cara jsme v poslední době psali především v souvislosti s reedicí singlu "Wild" od Troye Sivana, kde nově hostuje. Tato čerstvě dvacetiletá Kanaďanka ale většinu svých aktivit směřuje k propagaci své debutové desky "Know-It-All", kterou vydala v listopadu minulého roku (v Evropě až letos v březnu). Z ní právě představila třetí singl pojmenovaný "Scars To Your Beatiful" a v den svých kulatých narozenin, jež oslavila jedenáctý červencový den, zároveň zveřejnila i velmi osobní video.

Pro klip emotivní balady scénář vymyslela sama interpretka, která do vizuálu angažovala desítky přeživších po rakovině a dále těch, kteří prošli například změnou pohlaví. Hlavní myšlenkou celého videa je přijmout svůj vzhled a bez ohledu na to, jak kdo vypadáme, najít každý v sobě svoji krásu.

I když jde o téma, které se v minulosti v hudebních klipech objevilo již několikrát, Alessia k němu přistupuje po svém a jak sama dodává, jde o poselství, které je třeba lidem zas a znovu opakovat. Nemluvě o tom, že songu díky skvělé produkci od dua Pop & Oak rozhodně nechybí hitové ambice. Skvělá práce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY